ЛК ЖЕУ звітує про роботу

Вранці 13 січня на території міста спостерігалися опади у вигляді снігу, а температура повітря опустилася нижче 0°. Для безпечного пересування пішоходів і проїзду транспорту працівниками ЛКЖЕУ впродовж дня здійснювалось механізоване прибирання прибудинкових територій за допомогою трактора. До прибирання пішохідних ділянок на прибудинкових територіях  було залучено близько 28 двірників.

 

Роботи з очищення внутрішньобудинкових проїздів та територій від снігу не припиняються і будуть продовжені за потребою. Слюсарі з ремонту електроустаткування проводять ремонти електрощитових, усуваючи вразливі місця, які можуть «підвести» взимку.

Дозволена з часу будівництва будинків потужність, сьогодні, у більшості не задовольняє потреб мешканців. Одночасне включення енергоємних побутових електроприладів перевищує дозволену потужність в рази. Тому й не витримують старі електромережі такі навантаження, час від часу сигналізуючи про це аварійними вимкненнями електроенергії. Перевантаження електромереж може легко стати причиною не тільки пошкодження побутового обладнання, а й вивести з ладу розподільчі щитки та цілі підстанції.

Ревізія та поточний ремонт електрощитових в житлових будинках триває ще з весни. Наразі ревізію міжповерхових електрощитів в житлових будинках на вулиці Я.Мудрого, 28 та м-н Володимирський, 24/1 провели фахівці ЛКЖЕУ. Відновлення електрощитових допоможе уникнути перебоїв та відключень електропостачання чи можливих коливань напруги восени та взимку.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови