Засідання комісії ТЕБ і НС

24 лютого під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося засідання комісії ТЕБ та НС, на якому розглядалися невідкладні питання організації життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

Лубенський міський голова повідомив, що сьогодні, відповідно до вказівок керівництва країни та Полтавської області, організована робота з мобілізації військовослужбовців. Громадські організації ветеранів Афганістану, ветеранів АТО, чорнобильців  об’єдналися, щоб надавати допомогу поліції в охороні підприємств критичної інфраструктури. Такі патрулювання будуть цілодобовими.

Наразі проведені  консультації з місцевими виробниками продуктів харчування. Хлібом, молочними продуктами та м’ясом мешканці громади будуть забезпечені. Ресурси для цього є. Дані доручення щодо  моніторингу ситуації у продовольчих мережах всіх населених пунктів громади.

Прийняті рішення, щодо безперебійного забезпечення поліції, військових, підрозділів тероборони, МНС паливом та іншими витратними матеріалами. Буде видане розпорядження щодо обмеження продажу алкогольних виробів. У міській раді організоване чергування 24/7.

Наразі найважливіше – зберігати спокій, бути виваженими, не сіяти паніку. Про всі рішення й розпорядження керівництва держави та громади інформація буде подаватися негайно.

Коментарі  
Кому війна, а кому .... Чому маркет-опт не приймає оплату картками?
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови