Медики закликають не забувати про профілактичні заходи у період війни!

Шановна громадо! Запекла оборона території України в різних населених пунктах триває. На жаль, зараз нас атакують не лише російські окупанти, поряд з цим не забуваймо, що не менш підступним ворогом залишається COVID-19. Вірусна хвороба небезпечна тим, що ми не можемо її побачити, проте ми знаємо про неї та завжди маємо можливість убезпечити себе, рідних, а головне тих, хто охороняє наш спокій – військових, активістів територіальної оборони, волонтерів, які чергують та патрулюють на вулицях громади.

Тому знову і знову звертаємося до мешканців Лубенщини з проханням одягати маски в місцях масового скупчення людей. За інформацією КП «Комунальне некомерційне підприємство Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», лише за останній тиждень 143 декларанти нашого закладу захворіли на COVID-19, ще 350 на гострі респіраторні. Ці інфекційні захворювання розповсюджуються повітряно-крапельним шляхом і кожний хворий чи носій вірусу може заразити понад десять людей та передати це й багатьом іншим. Не забувайте про це в період, коли наші захисники мають бути здоровими та незламними, як ніколи!

Тож просимо одягати маски в місцях масового скупчення людей та тоді, коли ви знаходитесь у громадському транспорті, у магазині, в аптеці чи в інших багатолюдних установах. Такі застережні заходи виконувати нескладно, але разом з тим дуже необхідно для того, щоб уберегти наших захисників хоча б від цього лиха. Завжди пам’ятайте про це та дотримуйтесь профілактичних заходів, адже COVID-19 – це також наш ворог!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови