Актуально про оповіщення

Шановні лубенці!

 З великою повагою до кожного вкотре звертаємося до вас і розраховуємо на розуміння!

Окрім військових дій, ми опинилися в осередку агресивної інформаційної війни, протистояти якій можемо і мусимо.

Усі ваші дописи, фото, у яких ви висловлюєте припущення, звинувачення, інформацією про воєнні дії у конкретному населеному пункті, не лише дестабілізують ситуацію, але й можуть зашкодити українській армії та конкретним населеним пунктам.

Закликаємо обережно і відповідально ставитися до публікацій у соціальних мережах! Уся необхідна для вас інформація оперативно оприлюднюється у нижчеперерахованих інформаційних каналах, все решта – не повинно і не буде розміщуватися у ЗМІ.

 Будьмо свідомими і відповідальними!

Ще раз наголошуємо, що повідомлення «Повітряна тривога» передається через офіційний Телеграмканал  (за посиланням https://t.me/+BysfBHRR9SoxNTAy), через радіо FM на хвилях 100,8 та 100,1.

Крім того, доводимо до вашого відома, що інтернет-спільноти мережі Facebook "Телестудія Лубни" Ютюб https://youtube.com/c/%D0%9C%D1%96%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%96%D1%8F%D0%9B%D1%83%D0%B1%D0%BD%D0%B8
Телеграм https://t.me/lubnytv
Інстаграм https://instagram.com/lubnytv?utm_medium=copy_link
Фейсбук https://www.facebook.com/groups/lubnytv/,

  «Мої Лубни» Мої Лубни в фейсбуці
https://www.facebook.com/groups/mylubny/?ref=share_group_link  Мої Лубни інстаграм https://instagram.com/moilubny?igshid=13wz33y5n56ts

, «Підслухано Лубни» Підслухано Лубни у вайбер  https://invite.viber.com/?g2=AQBdWgJW2xiLRk4TOZnQdb7f1BRmQmL48wocD51PULQeE%2BJNhN1B7GGZH26PtPC2
Підслухано Лубни у фейсбук https://www.facebook.com/groups/714960479155682/?ref=share Підслухано Лубни в інстаграм
https://instagram.com/pidsluhanolubny?utm_medium=copy_link, «Новини Лубенщини», «Газета Лубенщина» наразі працюють єдиним фронтом.

Інформація , яка розповсюджується тут – перевірена та достовірна. Просимо вас бути виваженими та свідомими: не  створюйте зайвої паніки, розповсюджуючи неперевірену інформацію та відверті фейки. Все, що потрібно знати населенню, буде оперативно доводитися саме через офіційні й перевірені джерела.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови