Продовжують звітувати комунальники

Наша перемога над ворогом залежить і від стабільної роботи всіх служб, підприємств та організацій на тих територіях, де не ведуться активні бойові дії.

Комунальними підприємствами Лубенської територіальної громади ведеться щоденна робота з благоустрою населених пунктів та безперебійного надання житлово-комунальних послуг мешканцям. Впродовж останньої доби підприємствами комунальної сфери виконувалася наступна робота.

КПф «Лубниміськсвітло»

Проводився ремонт автомобіля УАЗ, ремонт компресорного обладнання маркувальної машини на базі трактора Т-16, технічне обслуговування шаф вуличного освітлення  (внутрішній огляд, очищення і регулювання механічної частини апаратури) та перевірка електричних характеристик, фарбування шаф вуличного освітлення, ремонт замків

КП «Ритуал-сервіс»

Прибирання доріг на кладовищі Гайдая та очистка порослі.

КП «Лубни-водоканал»

Ремонт насосного обладнання на ВЗМ №2. Проводилась установка потужного електродвигуна після ремонту. На період його ремонту водопостачання для мешканців міста проводилось за допомогою резервного насосу. Працівники відділу ВЗМ та електровідділу КП «Лубни-водоканал» стежать за роботою насосного обладнання на ВЗМ, тож будь-який збій у роботі обладнання чітко контролюється, а його причини негайно усуваються.

ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго»

ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» працює в штатному режимі та надає послуги з постачання теплової енергії всім споживачам відповідно до температурного графіку. Станом на 17.03.2022 всі будинки міста забезпечені теплом.

ЛКЖЕУ

Всі без виключення двірники ЛКЖЕУ гідно виконують свої обов’язки, за будь- яких умов, завзято та з натхненням дбаючи про чистоту та порядок на прибудинкових  територіях житлових будинків.  Аварійна служба підприємства цілодобово надає послуги з аварійного та профілактичного обслуговування інженерних мереж.

КПф «Конвалія» проводила видалення зелених насаджень порослевого походження в кількості 1850 шт. на в’їзді в місто Лубни та в Молодіжному парку міста Лубен, а також здійснювали посів квітів необхідних для розсади з врахуванням потреб громади.

КП «Чисте місто» займалося прибиранням міста, а саме працівники прибирали край проїжджої частини вулиць міста Лубни та вивозили прибране сміття на Лубенське міське сміттєзвалище.

КП «Шляхрембуд» проводило заміну та облаштування пластикових решіток поверхневої системи водовідведення за адресою: місто Лубни проспект Володимирський, 168, а також здійснювали роботи з підсипки ям дорожнього покриття відфрезерованим асфальтобетоном на вулицях Авіаторська та Д. Сірика в місті Лубни на площі близько 32 м²,та виконували роботи по завезенню ґрунтових мас (пісок) на територію підприємства. КП «Сяйво» забезпечує постійну роботу інфраструктури сільських населених пунктів. Також проводилися роботи з ліквідації пориву трубопроводу та ремонту свердловини на вулиці Молодіжній в селі Засулля.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови