КПф «Конвалія» забезпечує теплом і дбає про красу нашої громади

Комунальні підприємства громади працюють у звичному режимі, дбаючи про наш комфорт та зручність, забезпечують благоустрій та створюють ошатний вигляд території. Не припиняючи повсякденної роботи, установи комунальної сфери, як от КПф «Конвалія», організовано постачають дрова для блок-постів, окремих мешканців і котелень. Лише за березень для цих потреб надано 100,8  м3  дров. Від початку року комунальним підприємством проведено наступні види робіт: забезпечено обрізку дерев, видалення аварійних дерева та порослі, дробіння гілля на щепу тощо.

Окрім того, підприємством обслуговується близько 1590 м² клумб однорічних рослин та 930 м² клумб багаторічних рослин. Цьогоріч для озеленення громади планується висадити 70 тис. одиниць рослин різних видів. У теплицях КПф «Конвалія» вирощують розсаду квітів, які у травні будуть висаджені у відкритий грунт та сформовані оригінальні клумби у місті та сільських населених пунктах. Відповідна робота, тобто посів, пікірування, розпочата ще взимку.

До того ж, підприємство має свій розсадник для вирощування багаторічних рослин. Найближчим часом заплановано висадити 200 дерев та розпочати догляд за квітниками багаторічних рослин.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови