«Разом проти COVID -19»

На Лубенщині розпочалася нова інформаційна кампанія на підтримку літніх людей в умовах пандемії «Разом проти COVID -19».  Розпочала кампанію громадська організація «Твій Світ» за фінансового сприяння мінігранту Проекту ЄС «Підвищення потенціалу ОГС соціальної сфери України», що фінансується Європейським Союзом. У місті Лубни та Гребінка мешканці бачитимуть постери із соціальною рекламою та повідомленням, які перенаправлятимуть на сторінку з інформацією про можливості доєднатися до волонтерських ініціатив проти коронавірусу.

 

Мешканці отримуватимуть інформацію про підтримку літніх людей в умовах пандемії. Серед населення громади планують поширювати інформаційні матеріали, у яких йдеться про те, як розпізнати симптоми хвороби, допомогти людям похилого віку під час карантину мінімізувати ризик зараження на СОVID-19.

Тако, у рамках соціальної кампанії організатори поділяться напрацьованими інформаційними матеріалами та порадами щодо дій та запобіжних заходів для волонтерів, соціальних робітників і професійних доглядальників, які надають послуги літнім людям.

«Зараз важливо підтримати лікарів, соціальних робітників, найуразливіших представників громади - всіх тих, хто протистоїть пандемії COVID -19 чи найбільше потерпає від її наслідків. Наша мета - максимально інформувати громадян про запобіжні міри та важливість проявів людяності під час коронакризи», - говорить керівник проєкту Олександр Чепур.

Також організатори розкажуть про успішні комунікації між волонтерськими ініціативами та місцевою владою в протидії COVID -19 для подальшого проведення локальних інформаційних кампаній.

Соціальна кампанія пройде у рамках проєкту «Соціальна підтримка та залучення до взаємодопомоги в умовах поширення COVID - 19 немобільних, маломобільних та мобільних осіб похилого віку, що мешкають у Лубенському та Гребінківському районах Полтавської області» за фінансового сприяння міні-гранту Проекту ЄС «Підвищення потенціалу ОГС соціальної сфери України», що фінансується Європейським Союзом і реалізується Благодійною організацією «Мережа 100 відсотків життя Рівне».

 1 min

2 min

3 min

4 min

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови