«Осіннє рандеву» з художником Віктором Бабенком

29 жовтня у галереї образотворчого мистецтва відбулося відкриття персональної виставки художника Віктора Бабенка. Самобутній митець представив свої багатогранні роботи (художня скульптура, художня ліпнина, живопис та декоративно-прикладне мистецтво)   у двох виставкових залах.

 

          «Осіннє рандеву» - це назва виставки, на яку запросив Віктор Бабенко шанувальників живопису та інших жанрів мистецтва, що ними сам також чудово володіє. Слід зауважити, що в цю пору художник зустрів свій ювілей – 55-річчя, тож творче свято видалося дійсно особливо врочистим та піднесеним.

Привітали ювіляра зі знаковими подіями друзі, колеги мистецького цеху, поціновувачі.

«Ранкове пробудження», «Журлива пісня»,  Мгарський монастир, річка Удай, інші неперевершені пейзажі та полотна дивували яскравістю фарб та незвичайних відчуттів, емоційністю та експресією відтворення.

Чудовий музичний фон забезпечила викладач Лубенської музичної школи Ірина Гордієнко.

          Кілька слів про автора. Митець народився у Лубнах 29 жовтня 1965 року. Закінчив ЗШ №2, навчався у Полтавському кооперативному технікумі та Тернопільському економічному коледжі, де здобув фах художника-рекламознавця, спеціаліста художнього дизайну.

Працював художником у Полтавському художньому комбінаті, художньому кооперативі "Діапазон", у складі реставраторів реставрував Старо-Троїцьку церкву у Троїцьку. Працював художником-дизайнером на комбінаті виробів з кераміки у Гвардамарі (Іспанія), художником-реставратором в Берліні. За його ініціативою у Лубнах створено алею майстрів. Бабенко також учасник міських і районних художніх виставок та Всеукраїнської виставки «Лубенська художня весна-2018». Автор персональних виставок в м.Лубни 2015 р., м. Ельче (Іспанія) 2010 р., м.Берлін (Німеччина) 2016 р.

За матеріалами Валентини Бабенко

1

2

3

4

5

6

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови