У парламенті Раунхайму слухали Лубенського міського голову

17 березня у Раунхаймі, німецькому місті-партнері Лубен, відбулося засідання міського парламенту. Його голова Девід Рендел та бургомістр міста Томас Юе попросили Лубенського міського голову Олександра Грицаєнка у режимі skype-зв’язку виступити перед членами парламенту.

Звертаючись до парламентарів Раунхайму, Олександр Грицаєнко, у першу чергу, подякував всім, хто допоміг зібрати й відправити до нас гуманітарну допомогу. Він зазначив, що лубенцям важлива як матеріальна складова цієї допомоги, так і усвідомлення, що у біді, яка прийшла на нашу землю, ми не самі. Він відповів на запитання присутніх про те, що ми бачимо своїми очима, як розгортаються події в Україні, що роблять у цій ситуації власне лубенці.

Німецькі друзі, у свою чергу, запевнили Лубенського міського голову та всіх мешканців громади, що вони цілком усвідомлюють всю глибину трагедії, яка відбувається в Україні на наших очах. Приголомшені та обурені агресивними діями росії. Вони висловили слова підтримки та запевнили, що продовжать збір допомоги для лубенців і будуть робити все від них залежне, щоб ця страшна трагедія припинилася якомога швидше.

Звернення Олександра Грицаєнка парламентарі Раунхайма супроводжували оплесками.

Дякуємо нашим німецьким друзям за підтримку та добрі слова.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови