Відбулася акція протесту

20 січня відбулася чергова акція протесту лубенців та мешканців Оржиці проти цін на газ та послуги з його розподілу від АТ «Лубнигаз».

До людей вийшов міський голова Олександр Грицаєнко. Перш за все, він запросив всіх піднятися до актової зали міської ради, щоб мати змогу обговорити всі питання не на морозі. Проте, протестуючі відхилили цю пропозицію. Олександр Грицаєнко розповів присутнім про всі кроки, які зробила влада міста, депутатський корпус задля подолання проблеми.

 Зокрема повідомлено, що вже прийнято Постанову Кабінету Міністрів про часткове зниження ціни на газ та оприлюднено проєкт постанови НКРЕКП щодо зменшення ціни на розподіл природного газу для АТ «Лубнигаз» та постанову НКРЕКП про проведення позапланової перевірки вказаного підприємства. Міський голова зазначив, що розуміє, що ці поступки не можуть задовольнити населення, яке не спроможне оплачувати захмарні рахунки на комунальні послуги. Тому, запевнив, що боротьба буде продовжуватися всіма можливими законними способами.

НКРЕКП  оголосив про відкрите обговорення проєкту постанови щодо зниження ціни  на розподіл газу. Пропозиції та зауваження до проєкту постанови можуть подавати фізичні та юридичні особи та їх об’єднання до 28 січня.Заявки на участь у відкритому обговоренні проєктів рішень НКРЕКП приймаються до 26 січня 2021 року включно у письмовому та електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e‑mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Детальніше за посиланням https://www.nerc.gov.ua/?news=11121 

З усіма документами з означеної теми можна ознайомитися за посиланням https://lubnyrada.gov.ua/at-lubnyhaz/409-proekt-postanovi-nkrekp-2456-vid-16-01-2021

  

У матеріалі використані світлини Олександра Міщенка

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови