Працівники культури влаштували свято для дітей

4 квітня відбулася зустріч працівників культури з дітками внутрішньопереміщених осіб. Дитячі щирі оченята зацікавлено спостерігали за казковими героями, з великим задоволенням вони повторювали руханку за клоунесою та вправно малювали посмішки на обличчях звіряток, власноруч виготовлених з яскравих кухонних губок, як сказали самі дітлахи: «Кольорів України». Час промайнув непомітно швидко, а найголовніше, мета цієї зустрічі була досягнута.

Сьогодення вносить у наше життя свої корективи. На жаль, для нас українців, настали страшні часи… Але міцно об’єднавшись, та з вірою у серці, ми подолаємо тернистий шлях до Перемоги.

Доки точаться жорстокі бої на різних кордонах і фронтах рідної землі, нам вкрай необхідна взаємна допомога, підтримка, піклування. Заради того, аби хоч трохи вирвати з гнітючого усвідомлення війни, відволікти, підбадьорити та подарувати кілька хвилин радості. Намагаємось підтримати найменших громадян України, адже саме вони – наше майбутнє, їм відбудовувати та дбати про державу у мирному майбутньому.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови