Соціальні служби не припиняють роботи під час війни

Війна – страшна і жахлива подія в житті людства. Надзвичайно нелегкий час переживаємо зараз всі ми та наша країна в цілому. У такий особливий період робота служби у справах дітей триває, а спеціалісти щодня працюють на передовій соціального захисту прав та інтересів дітей.

Днями з метою раннього виявлення та профілактики сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, службою у справах дітей виконавчого комітету Лубенської міської ради спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції Лубенського відділу поліції проведено рейд у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

У ході інспектування відвідані родини, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків та сім’ї з дітьми, що перебувають у конфлікті із законом. Учасники рейду обстежили умови проживання неповнолітніх, перевірили наявність харчових продуктів, шкільного приладдя, засобів гігієни, сезонного одягу та взуття у дітей. З батьками проведені профілактичні бесіди та роз’яснені наслідки неналежного виконання ними батьківських обов’язків.

Шановні батьки! Пам’ятайте, що для кожного з нас щасливі очі дітей та мирне небо – найбільше щастя у житті.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови