Продовжується співпраця з обласним депутатом Ф. Мухтаровим

12 квітня відбулася робоча зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка з депутатом обласної ради Фахраддіном Мухтаровим, під час якої обговорено ряд важливих питань стосовно співпраці та надання допомоги громаді у важкий період воєнного стану.

Фахраддін Мухтаров завжди цікавився та надавав підтримку мешканцям Лубенщини, брав активну участь у благодійних справах, допомагав і словом, і ділом. Тож перебуваючи з робочою поїздкою в нашому окрузі, народний обранець не оминув і приміщення міськради.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко обговорив з гостем ситуацію, що складається на території нашої громади, стан справ та особливості режиму роботи органів самоврядування в особливий період ведення військових дій України з Росією, ряд інших питань стосовно надання допомоги мешканцям найбільш постраждалим від рук окупантів областей.

Добре розуміючи, як іноді важко буває на тлі безперервних оборонних боїв з доправленням вантажів гуманітарної допомоги, що надходять з-за кордону до Львова, а потім з міста Лева до Лубен, обласний депутат обговорив з Олександром Грицаєнком можливість надання допомоги у доправленні провізії до пунктів призначення, в обробці вантажу та у частковому фінансуванні усіх, пов’язаних з цим витрат.

Крім того, йшлося на цій зустрічі й про перспективи постачання зернових культур з метою їх перероблення на крупи та олію для надання гуманітарної допомоги переселенцям із постраждалих від російських агресорів областей та для соціально незахищених верств населення, йшлося також про територіальну оборону громади та про інші, з цим пов’язані питання.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови