У комунальників кипить робота

Весна – це особливо напружений період для комунальних підприємств нашої громади. Кожен добрий господар знає, що це досить гаряча пора для проведення багатьох робіт з упорядкування дворів, прибудинкових територій, висаджування розсади та саджанців на земельних ділянках, наведення ладу у парках та скверах, а особливо у період, коли зникає сніг та настає перше потепління.

Тож продовжуємо інформувати про повсякденні клопоти працівників комунальної сфери.

КПф «Конвалія» займається висадженням дерев, викопуванням та пакуванням посадкового матеріалу дерев у розсаднику для висадження у місті, а також очищенням та рихленням квітників з багаторічників та гірок в Центральному парку, вивезенням сміття. Крім того, продовжується занесення землі, підготовка грунтосуміші, заготівля стаканів для висадки рослин, заготівля стелажів під пікірування, пікірування розсади, пересаджування рослин з касет в горщики.

Працівники КП «Ритуалсервіс» ремонтують східці біля стели в пам’ять військових частин, що визволили місто від німецько-фашистських загарбників 1943р. та здійснюють бронзування літер на стелі, очищищують її від солових потоків. Таку ж роботу виконують і на Площі Слави, біля Вічного вогоню, де триває ремонт східців та ремонт пам’ятника, а також фарбування пам’ятника на вул. Київській та вивіз сміття з кладовищ.

Серед багатьох завдань завданнях КП «Шляхрембуд» - дрібний ямковий ремонт асфальтобетонного покриття холодним асфальтобетоном по вул. Григора Тютюнника (1,99м²) та вул. Монастирської (16,02м²). Грейдерування вул. П. Осипенко (700м²), вул Вільшанської (800м²), вул Барвінкової (600м²) та 4-го пров. вул. Фабричної (450м²).

Двірники ЛКЖЕУ продовжують роботу в штатному режимі. Кожного ранку проводиться прибирання прибудинкових територій житлових будинків. Також, виконуються планові завдання з технічного обслуговування розподільчих електрощитових в під'їздах житлових будинків.

КП «Шляхрембуд» займається заміною решіток дощової каналізації з чавунних на пластикові по проспекту Володимирському 116, та по вулиці Олександрівській 91.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови