До відома сільгоспвиробників

До відома сільгоспвиробників

До відома сільгоспвиробників ! 

Повідомляємо, що відповідно до рішення від 13.04.2022 року Лубенська міська рада має намір передати в оренду строком до одного року земельні ділянки  з розміром орендної плати 8 % нормативної грошової оцінки одиниці рілля по Полтавській області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (30390 грн/га).

З переліком ділянок та рішенням Лубенської міської ради можна ознайомитися на офіційному сайті Лубенської міської ради, у відділі земельних відносин Управління з питань комунального майна та земельних відносин та безпосередньо у старостинських округах Лубенської територіальної громади.

Реєстрація бажаючих отримати земельні ділянки буде здійснюватися Управлінням з питань комунального майна та земельних відносин протягом трьох робочих днів (14, 15, 18 квітня 2022 року) з 8.00 до 16.00.

За довідками та для реєстрації звертатися за тел.66-202 або  кімната 407 Лубенської міської ради (м.Лубни, вул.Ярослава Мудрого, 33) та  спеціалістів відділу земельних відносин старостинських округів Лубенської територіальної громади.

         Управління з питань комунального майна та земельних відносин виконавчого комітету Лубенської міської ради

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови