Комунальники зустріли День довкілля працею

У рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою, комунальними підприємствами Лубенської територіальної громади проводилася робота з підтримання благоустрою та прибирання місць загального користування. Численна армія працівників галузі активно включилася до роботи з прибирання довкілля та прилеглих територій.

Працівники КПф «Конвалія» разом із заступником Лубенського міського голови Олександром Діденком та спеціалістами Управлінням житлово-комунального господарства здійснювали висадку зелених насаджень, а саме дерев різних порід: липа, береза, горобина, у сквері Героїв Небесної Сотні.

Робітники КП «Шляхрембуд» здійснили ямковий ремонт доріг загального користування, а також проводили вивезення піщано-сольової суміші на територію підприємства, зі схилів та спусків.

КП «Чисте місто» займалося прибиранням території на Замковій горі, місць загального користування та вивезенням негабаритних твердих побутових відходів з контейнерних майданчиків на міське сміттєзвалище.

ЛК ЖЕУ трудилося над прибиранням прибудинкових територій. Студенти та вчителі Лубенського лісотехнічного коледжу упорядковували закріплені за навчальним закладом території.

Також до вищевказаної акції долучилися небайдужі мешканці громади та активісти, які провели весняні суботники в різних мікрорайонах міста Лубни та старостатах сільських населених пунктах нашої територіальної громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови