Відділ сім’ї, молоді та спорту продовжує роботу

Відділ сім’ї, молоді та спорту продовжує роботу в умовах воєнного часу. Як і решта працівників соціальних служб, наші фахівці стоять на сторожі захисту прав багатодітних родин Лубенщини. Станом на сьогодні у територіальній громаді на обліку перебувають 417 багатодітних сімей, у яких виховується 1355 дітей.

Під керівництвом начальника відділу сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Світлани Скиби, спеціалісти систематично проводять приймання документів, видачу посвідчень, надають пільги та забезпечують соціальний захист осіб, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

У період повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави, завдань та функцій у працівників відділу значно додалося, адже на територію громади прибувають вимушено переміщені особи з постраждалих від рук окупантів областей. Усі ці громадяни першочергово потребують консультацій наших фахівців та іншої професійної допомоги з різних питань стосовно соціального захисту багатодітних родин. Тож відділ сім’ї, молоді та спорту працює у посиленому режимі та надає підтримку у межах власної компетенції та можливостей як інформаційного характеру, так і речами гуманітарної допомоги.

Намагаємося не залишити наодинці з труднощами жодної української родини, що звертається до відділу та робимо все для цього можливе. Разом ми обов’язково переможемо!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови