Знову про роботу комунальників

Як завжди, наприкінці тижня, розповідаємо лубенцям, які роботи виконували працівники комунальних господарств останніми днями.

Працівники ЛКЖЕУ, у рамках проведення заходів двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою на території Лубенської територіальної громади, прибирають дворові проїзди, прибудинкові території, дитячі майданчики. Крім того виконують роботи з ліквідації несанкціонованих звалищ. Зокрема так було на вул. Г.Тютюнника,16/40; Я.Мудрого,44;46. Прибрані із залученням спецтранспорту звалища на вулицях Індустріальній та Прикордонників.

А ще працівники підприємства зробили ремонт системи централізованного опалення у житловому будинку по вул.Першотравневій,10 та поточний ремонт покрівлі житлового будинку по вул.А.Безроди,6.

КПФ "Конвалія" проводило вирубку порослі (відповідно з договором з Агенцією доріг), завозили дрова, пропололи квітники з багаторічними рослинами у парку ім. О.Донченка та в Центральному парку, поправили та підв'язали похилену тую. Працівники комунального підприємства висадили дерева та чагарники у парках міста. Триває робота з підготовки розсади квітів до висаджування її у відкритий грунт.

Чимало клопотів мали й працівники КП "Лубни-водоканал". Майже 4 години поспіль тривали роботи з ліквідації аварії в районі Автомаш. Порив стався на стальному водогоні діаметром 150 мм. Проводилися земельні роботи. Глибина залягання водомережі суттєво ускладнила роботи, але фахівці Водоканалу доклали зусиль, шоб якомога швидше водозабезпечити лубенців.

КП «Шляхрембуд» проводило заміну решіток дощової каналізації з чавунних на полімерні по вулиці Фабричній 15, ремонт дорожнього покриття по проспекту Володимирському сумішшю холодного асфальтобетону.

КП "Сяйво" проводило прибирання місць загального користування на своїх територіях.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови