Відбулася зустріч з поетом-прозаїком О.Козинцем

«Все, що зі мною трапляється, було для досвіду», - ці слова належать сучасному українському письменнику, науковцю, педагогу, кандидату педагогічних наук, доценту Національного педагогічного університету імені Драгоманова, музиканту, учаснику народного камерного хору «Moravski», нашому краянинові Олександру Козинцю, з яким 21 квітня у Лубенській міській бібліотеці для дорослих ім. В. Леонтовича пройшла авторська зустріч.

Гість книгозбірні переможець та учасник багатьох літературно-мистецьких конкурсів за свої поетичні та прозові твори.

Саме з ними молодий автор знайомив лубенську публіку, аналізуючи сюжети власних доробків, відкриваючи передумови їх написання та характеризуючи героїв.

Добре слово про Олександра мали нагоду сказати його колишні вчителі Лариса Галич та Валентина Малюченко, колеги по перу Олександр Міщенко та Ганна Кревська і найрідніша людина письменника – мама.

Твори Олександра Козинця   мають потужне джерело сили й віри, проникливі й чуттєві, тож зустріч стала промінчиком позитиву у наш нинішній надважкий час.

Читачам було цікаво й приємно слухати автора, адже Олександр вміє тримати аудиторію та розважливо й по-філософськи говорити про життя і творчість.

Сподіваємося на нові зустрічі з нашим земляком та бажаємо Олександрові творчого натхнення на нові твори й книги!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови