Оперативна інформація станом на ранок 22.04.2022 р.

Триває 58-ма доба героїчного опору Українського народу російським окупантам.

Станом на ранок 22 квітня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається в цілому стабільною і контрольованою.

Продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Працівники КП «Лубни- водоканал» продовжують ліквідацію аварії на центральному водогоні на водозабірному майданчику номер 2.

Питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради. Можливі варіанти й у дачних  будинках.

Тривожні сигнали, що сповіщають про повітряну тривогу на території громади продовжують надходити щодня. Тому постійно наголошуємо та просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Повідомляємо, що  21 квітня 2022 року на території Полтавської обласні комендантська година триває з 22.00 год до 05.00 год наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Комендантська година триватиме з усіма обмеженнями і у Великодню ніч.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава Україні!  Слава героям-захисникам!!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови