Звіт комунальних підприємств про роботу

Вже традиційно, наприкінці тижня працівники комунальних підприємств звітують про свою роботу впродовж останніх днів.

КПФ "Конвалія" 18.04. – 21 04.

1.Вирубування порослі вздовж дороги М-03 згідно Меморандуму про співпрацю з ДП "Агенство місцевих доріг Полтавської області".

2. Завезення дров на пости

3. Впорядкування розсадника (пересадка рослин)

4. Заготівля саджанців для висадження в розсаднику

5. Стрижка красивоквітучих чагарників в Центральному парку

6. Очищення ялівців

7. Підв'язування висаджених дерев

8. Прополювання та рихлення квітників з багаторічників на розподілювальній смузі "Лічмаш", СТО "Ліон", ЗОШ №10 

9. Занесення землі, підготовка грунтосуміші, заготівля стаканів для висадки рослин.

10. Заготівля стелажів під пікірування.

11. Пікірування розсади.

12. Полив розсади.

13. Завезення води на кладовище 

14. Очищення мармурової крихти в Центральному парку

15. Подрібнення гілля на щепу біля дороги М-03

16.Впорядкування герба міста на площі Слави (косіння, прибирання).

17. Прополювання та рихлення квітників з багаторічників на площі Слави, урочищі Рибки, вул. Монастирській, сквері 3-го тисячоліття

КП "Лубни-водоканал" 19.04. -21.04

19 квітня зранку виявлено аварію на центральному водогоні по вулиці В.Бєлоруса (№ 35). Стальна труба діаметром 108 мм прогнила і стала причиною витоку. Для ліквідації наслідків аварії необхідно було замінити частину аварійної ділянки труби і додатково замінити так зване «коліно», тобто поворотну трубу, бо її зношений стан не дозволяв проводити зварювальні роботи по заміні аварійної мережі. В ході робіт виявили ще декілька аварійних ділянок на мережах, тож роботи тривали довше ніж планувалося спочатку. Задля якомога швидшого водозабезпечення мешканців цього району, працювали на декількох аварійних ділянках одночасно, тож водопостачання для більшості мешканців вказаного району було відновлено раніше, а повноцінне закінчення ремонту відбулося близько 20-30 годині вечора. Наразі аварія ліквідована, а всі мешканці водозабезпечені.

На ПНС № 2 по вулиці Старотроїцькій працівниками відділу ВЗМ КП «Лубни-водоканал» проводились ремонтні роботи із заміни зношеної запірної арматури на водоводі діаметром 150 мм. Завдяки професійним діям працівників відділу, воду для мешканців даного району відключали лише на 30 хвилин, тож вже близько 14-30 години дня водопостачання було відновлено в повному обсязі.

20 квітня у підвалі одного багатоквартирного будинку в Лубнах, сталася аварійна ситуація на внутрішньо будинкових каналізаційних мережах, іншими словами затопило підвал каналізаційними стоками. Не будемо вказувати адресу, бо хочемо написати про інше.

Майже рік тому мешканці цього будинку скаржились на постійне витікання каналізації в їх підвальному приміщенні. Прочистка каналізаційного колектора та інші необхідні роботи на каналізаційних мереж в цьому районі були проведені ще рік тому. Та все ж однією з головних причин постійних затоплень підвального приміщення було скидання (змивання в унітази) в каналізацію різного мотлоху мешканцями будинку. Ще тоді було проведено роз’яснювальну роботу і наголошено про наслідки такої безвідповідальності. І ось сьогодні знову нова аварія – в підвалі протекла каналізація через затор в каналізаційній трубі будинку. Напір каналізації через даний затор, навіть вирвав заглушку, яка є резервним відводом для прочищення внутрішньобудинкої каналізації.  Причиною стало використання каналізаційних мереж будинку, як смітєпровод.  Не потрібно десь шукати винних, вони живуть в цьому будинку.

Звісно приїхали працівники АВР КП «Лубни-водоканал» та ЛКЖЕУ і провели очистку каналізаційної мережі, але чи надовго?.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ МЕРЕЖІ ВОДОВІДВЕДЕННЯ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ, НЕ КИДАЙТЕ В УНІТАЗИ СМІТТЯ!»

Інакше каналізаційні стоки будуть витікати у підвалах Ваших будинків і терпіти це доведеться всім його мешканцям. Будьте господарями у власних будинках, поважайте один – одного. Ніхто крім нас самих не зробить наше життя комфортним.

19.04. зранку було виявлено витік води по вулиці В.Сацького.

Для ліквідації аварії проводились земельні роботи. Глибина залягання мережі, стан мережі та погодні умови – все це ускладнило ремонт, але роботи тривали безперервно майже 6 годин поспіль і вже близько 15-00 години дня водопостачання для мешканців даного району було відновлено в повному обсязі. Зважаючи на складність ремонту, місце аварії залишається під наглядом працівників КП «Лубни-водоканал». Невдовзі буде проведено благоустрій.

КПФ "Лубниміськсвітло" 18.04. -21.04

Працівниками проводилась заміна кабельної мережі у Молодіжному парку, а також демонтаж раніше пошкодженої стійки дорожнього знаку та вирівнювання стійок дорожніх знаків.

ЛКЖЕУ 18.04. -21.04

Двірниками ЛКЖЕУ кожного дня виконуються  роботи з прибирання прибудинкових територій, завантаженню сміття. Зокрема прибирання прибудинкових територій житлових будинків відбувалося за адресами: м. Лубни, проспект Володимирський,91;93; А.Безроди,6.

Покрівельниками  управління  виконані роботи з ремонту покрівлі входа в підвальне приміщення житлового будинку по вул.А.Безроди,6

Загроза протікання покрівель над квартирами, розташованими на верхніх поверхах багатоквартирного будинку – неминуче явище, пов’язане зі зниженням експлуатаційних якостей покрівельного покриття. Для попередження  можливих  протікань покрівельниками ЛКЖЕУ  виконується поточний ремонт покрівель. Наразі, проведено поточний ремонт покрівлі житлового будинку №16 по вул. В.Бєларуса.

Двірниками ЛКЖЕУ продовжуються роботи в рамках двомісячника чистоти, озеленення та благоустрою території Лубенської територіальної громади. Зокрема, проводиться ліквідація стихійних звалищ обрізаних гілок дерев.

КП «Шляхрембуд» 21.04.2022.

Чищення дренажних лотків та вивіз сміття по вулиці Драгоманова.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови