Оперативна інформація станом на ранок 03.05.2022 р.

Триває 69-та доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Станом на ранок 3 травня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається в цілому стабільною і контрольованою.

Продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Значних аварій на мережах не фіксувалося

Агропромисловий комплекс Лубенщини працює згідно з графіками посівної кампанії та знаходиться на стадії завершення усіх запланованих робіт.

На територію Лубенщини продовжують активно прибувати громадяни з областей, постраждалих від окупантів (наразі вже близько 8 тисяч громадян), тому питання надання тимчасового житла сім’ям вимушено переміщених осіб у нашому місті та населених пунктах громади продовжує залишатися актуальним. Якщо ви можете надати тимчасовий прихисток таким людям, просимо повідомляти про це оперативному черговому міської ради. Можливі варіанти й у дачних  будинках.

Сьогодні, 3 травня,  впродовж дня відбудуться навчальні стрільби та тренування зі зброєю на околицях міста. Зберігайте спокій.

Просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо, що з 21 квітня 2022 року на території Полтавської обласні комендантська година триває з 22.00 год до 05.00 год наступного дня. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Віримо в Збройні Сили України! Слава нації!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови