На Лубенщині відзначили День Соборності України

22 січня з нагоди відзначення Дня Соборності України відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка.

У заході, що проводився з дотриманням усіх необхідних карантинних умов, взяло участь керівництво Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області та представники громадськості.

 

Покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку з нагоди Дня Соборності України відбулося зранку об 11 годині. На заході вшанування героїв, які виборювали та продовжують боротися за незалежність та соборність України, були присутні Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, керуюча справами виконкому Юлія Білокінь, заступник міського голови з питань виконавчих органів Ірина Харченко, заступник голови міської організації ветеранів АТО Віктор Сивуха та представники громадських організацій.

Біля пам’ятника Т.Г. Шевченку Олександр Грицаєнко у своєму невеликому виступі згадав не лише усіх поборників української державності, а й патріотів сучасності, що не зраджують інтересам держави. Також Олександр Петрович згадав слова великого Пророка Тараса Шевченка, який завжди вболівав за долю України, закликаючи у своїх безсмертних творах любити свою Батьківщину щиро і правдиво.

Також усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять борців за незалежність, які віддали власні життя за краще майбутнє нашої держави. До пам’ятника Тарасу Григоровичу було покладено квіти.

Захід проводився із дотриманням усіх карантинних обмежень.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови