Оперативна інформація станом на ранок 09.05.2022 р.

Зустрічаємо  75-ту добу героїчного спротиву України російським окупантам. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України. Щодня продовжуються обстріли, атаки на цивільне населення, руйнуються об’єкти інфраструктури.

Станом на ранок 9 травня 2022 року ситуація на території Лубенської територіальної громади залишається в цілому стабільною і контрольованою. День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Лубенщині минули без надзвичайних подій.

У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій на мережах не фіксувалося. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком.

Вкотре попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги, особливо у ці дні.

Нагадуємо, що 7, 8 та 9 травня комендантська година на території Полтавської обласні триватиме з 21:00 до 07:00. У цей час діє заборона пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава Україні! Слава героям України!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови