Підтримали багатодітні родини та переселенців

Напередодні Міжнародного Дня сім’ї Лубенська міська рада спільно з  християнською церквою «Ковчег», фахівцями відділу сім’ї, молоді та спорту, служби у справах дітей виконавчого комітету, організували роздачу більш ніж 240 продуктових наборів для багатодітних родин та для внутрішньо переміщених осіб.

Гуманітарна місія відбулася біля приміщення релігійної громади «Ковчег», куди запросили сім’ї з дітьми та громадян, які вимушено перебувають на Лубенщині.

Звернувшись до присутньої аудиторії, Лубенський міський голова зазначив, що на території громади налічується 430 багатодітних родин, де виховується 1 400 дітей та ще 30 родин з-поміж тих, що переїхали з інших регіонів. Закликавши до діалогу та до зворотного зв’язку у спілкуванні, Олександр Петрович також торкнувся деяких питань щодо порядку надання в місті гуманітарної допомоги громадянам з інших міст України, а також побутових та освітніх тем та привітав присутніх з Міжнародним Днем сім’ї.

До вітального слова приєднався пастор християнської церкви «Ковчег» Ігор Фень, організатор видачі продуктових наборів, звернувши увагу на те, що кожен, хто не зміг отримати гуманітарну допомогу чи запізнився це зробити, зможе зробити це в будь-який інший день, адже духовна оселя не зачиняє своїх дверей для усіх, хто потребує.

Тож після теплого спілкування усі багатодітні родити та вимушено переміщені особи отримали свої продуктові набори, куди входили крупи, соняшникова олія, цукор, м’ясна консерва та невелика книжечка «Нового заповіту». Тож ніхто не залишився обділеним, як духовно, так і хлібом насущним.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови