Відбулася планова нарада з питань реконструкції Лубенської лікарні

25 січня Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко разом із заступником голови Полтавської ОДА Дмитром Луніним, народним депутатом України Анастасією Ляшенко та в.о. голови РДА Сергієм Сіряченком провів щотижневу  планову нараду у приміщенні КП "Лубенська лікарня інтенсивного лікування», де триває реконструкція.

 

Було перевірено хід виконання робіт та стан виконання доручень, даних на попередній нараді головою ОДА. Протокольно надані доручення підряднику та проєктанту щодо оптимізації проєктно-кошторисної документації в частині постачання медичних газів, облаштування навісу для машин екстреної медичної допомоги. Розглянуто питання подальшого фінансування об’єкту.

Заступником голови Полтавської ОДА анонсовано перспективи постачання обладнання, яке буде придбано МОЗ України за державні кошти та передано до лікарні, а це:цифровий рентгенапарат вартістю 4832 тис грн., апарат УЗД (1050 тис.грн.), апарат комп’ютерної томографії (18500 тис.грн.), ангіограф (25500тис.грн.)  апарат МРТ (30300 тис.грн), чотири апарати ШВЛ по 250 тис.грн., апарат для проведення фіброгастроскопії з відео фіксацією (480 тис грн..) Фінансування закінчення будівельно-монтажних робіт та придбання іншого обладнання покладено на місцевий бюджет.

Масштабний ремонт та переобладнання приймального відділення та фізіотерапевтичного кабінету під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги КП "Лубенська лікарня інтенсивного лікування" триває. Напружені, безперервні роботи ведуться постійно за будь-якої погоди й присутні на нараді мали змогу переконатися в цьому на власні очі.

Звичайно, у процесі реконструкції виникало чимало організаційних та інших виробничих питань, що суттєво вплинули на терміни здачі об’єкту в експлуатацію, проте спільними зусиллями усіх гілок влади, складні завдання поступово знаходять своє розв’язання.

Таке масштабне будівництво завжди передбачає великих зусиль та значних ресурсів, але, на жаль, не завжди можна все чітко прорахувати й передбачити наперед. Тому, оглянувши  об’єкт разом з адміністрацією лікарні, представниками підрядної та субпідрядної організації,  переконалися, що процес реконструкції не уповільнюється і є безперервним. Проте, як і попередньо, одним з головних завдань залишається, перш за все, якість робіт та якнайшвидша здача в експлуатацію вже оновленого приймального відділення, і це планується зробити до 31 березня.

 

Світлини використані із соціальних мереж.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови