Як відзначили День музеїв самі музейні заклади

18 травня, з нагоди Міжнародного дня музеїв, Лубенський краєзнавчий музей імені Гната Стеллецького та Вовчицький краєзнавчий музей імені І.І. Саєнка вирішили поділитися своїми таємницями.

На гостину цього дня завітали юні жителі громади, щоб дізнатися, що музеї  - це не лише місця, де зберігаються старі речі, але й простір, де живе історія нашого краю, сповнена секретів та загадок.

Учні шостого класу Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 разом з вчителькою Наталію Антоненко взяли участь у заході «Музей від А до Я» у Лубенському краєзнавчому музеї, під час якого познайомилися з роботою та експозицією музейного закладу. Команди хлопців та дівчат стали учасниками історичного квесту «Скарби Яреми Вишневецького». На завершення для допитливих було проведено майстер-клас з виготовлення магнітів.

Святкували також і у музеї у с. Вовчик, де для дітлахів після змістовної екскурсії було проведено квест – гру «Скарби музею», пощастило цього дня учням 5 класу Вовчицького ліцею.

Святкові зустрічі подарували юним відвідувачам позитивні емоції, нові знання та можливість зробити чудові світлини у приготовленій заздалегідь фотозоні «Подорож у часі».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови