А комунальники працюють!

Минув ще один тиждень, сповнений звичайних турбот, планових та позапланових робіт для численної армії працівників комунальної сфери нашої громади. Часто ми можемо спостерігати, як вони працюють на вулицях, на узбіччях доріг, у парках чи біля підприємств нашого міста. Проте, є чимало завдань, що не завжди помітні для інших – це їхні звичайні трудові будні. Тож чим займалися наші комунальники протягом останнього часу, розповімо коротко.

Працівники КП «Шляхрембуд» асфальтували ями установкою «Міра» на вулиці Метеорологічна, Ярослава Мудрого, Братська та по проспекту Володимирському. Також грейдерували вулиці Буценка, II Плютенці, Короленка, парк Молодіжний та засипали ями будівельним сміттям.

ЛКЖЕУ провело технічне обслуговування газорозподільних мереж будинку по вул. Гоголя, 3. Триває також ремонт під'їзду у будинку по проспекту Володимирському, прибирання прибудинкових територій, ремонти сходів на вході до під'їздів. Відбулася й заміна дворової каналізації у будинку по вул. Гвардійська, 1б.

Спеціалістами КПФ «Лубниміськсвітло» проводилось нанесення горизонтальної дорожньої розмітки на засобах примусового зниження швидкості, здійснювався демонтаж лінії вуличного освітлення через заміну залізобетонних опор Полтавською філією АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО». Після заміни опор проводились роботи зі встановлення траверс, підвішування та натягування ліхтарного проводу, монтаж ліхтарів.

Як і завжди, у напруженому режимі трудилися фахівці КПФ "Конвалія". Зокрема вони виконали чималий обсяг робіт наступного напрямку: косіння газонів (вхід до Молодіжного парку, вул. Старо-Троїцька, Володимирський майдан, сквер Першотравневий, сквер Героїв Небесної Сотні, вул. Ярослава Мудрого, сквер 3-го тисячоліття, вул. Драгоманова, площа Бекетова, сквер на площі Бекетова Олексія академіка, Володимирський проспект); висаджування квітника у сквері Шевченка, вул. Ярослава Мудрого, сквер 1000-ліття; очищення ялівців на Володимирському майдані, в Центральному парку; розпилювання поваленої вітром гілки в Центральному парку; навантаження і вивезення гілля з Центрального парку; рифлення та прополювання розсади квітів у горщиках, а також пікірування розсади квітів та поливання розсади.

Звісно ж, це лише невелика частина з того великого обсягу робіт, який виконували працівники комунальних підприємств громади, тому далі буде.

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови