Вітаємо з Днем Європи в Україні!

Відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року, у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Цьогоріч святкуємо його 21 травня.

Цей день у черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця, у свідомості кожного!

Тож відзначаючи День Європи, ми вкотре підтверджуємо своє прагнення стати частиною європейської спільноти, демонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання українців. І цей наш вибір є вільним і усвідомленим, особливо зараз, коли його ми підтверджуємо життями і кров’ю своїх громадян.

Наша Україна – це держава, яка є співтворцем європейської цивілізації сучасного світу, де не повинно бути місця для міжнародних конфліктів, непорозумінь, а тим більше для війни. Українці, як ніхто інший, довели свою вірність європейським цінностям, захищаючи сучасний європейський світ, міжнародні мирні цінності від російського агресора. Ми заручилися підтримкою багатьох прогресивних європейських держав.

Нашу громаду з Європою пов’язують давні тісні й дружні зв’язки з містами-партнерами Скерневіце (Польща) і Раунхайм (Німеччина).Зараз громади цих міст ще раз довели, що вони справжні друзі, які у біді не полишають. Ми відчуваємо їх підтримку повсякчас. І щиро дякуємо їм за це! Сподіваємося зовсім скоро, після нашої Перемоги, ми матимемо змогу зібрати всіх наших друзів-європейців та особисто засвідчити їм свою вдячність і повагу!

Тож об’єднаймо наші зусилля для прискорення євроінтеграційних процесів в Україні, безпосередньо у нашій громаді задля впровадження європейських цінностей і зміцнення дружби та миру в Україні, в Європі та у всьому світі.

Зі святом! З Днем Європи, українська родино! Віримо в Перемогу!

 

 

Лубенський міський голова                                   Олександр  ГРИЦАЄНКО

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови