Відбулася зустріч з потенційними інвесторами

27 січня в приміщенні Лубенської міської ради відбулася зустріч Лубенського міського голови Олександра Грицаєнка та начальника відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Олени Цох-Карунської з представниками Investment Management Company (IMC) Анною Коршуновою (співзасновником, головою архітектурно-будівельного департаменту компанії), Ілоною Бовенс (головою інвестиційного департаменту) та Генадієм Фуртом (партнером з розвитку бізнесу компанії).

 

ІМС – це українська компанія, що здійснює свою діяльність у сферах інвестування, фінансового сектору, девелопменту, будівництва та технологій і інновацій. Також компанія має значний досвід і пропонує співпрацю в напрямках удосконалення та оптимізації взаємодії інвесторів та фінансового сектору з громадами, розбудові сервісної інфраструктури для супроводження інвесторів, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, реалізації на території громад інвестиційних проєктів тощо.

В ході зустрічі були обговорені перспективні напрямки співпраці, визначені пріоритети залучення інвестицій у розвиток громади, сформовані основні першочергові кроки діяльності. Сподіваємось, що нові контакти будуть корисними для громади та нададуть додатковий поштовх для її подальшого розвитку.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови