Відбулася нарада з соціальними робітниками

У країні триває процес децентралізації влади, який торкається всіх сфер життєдіяльності територіальних громад. Однією з найбільш важливих є соціальний захист населення, вагомою частиною якого є система надання соціальних послуг громадянам. На сучасному етапі одним з найпотужніших суб’єктів надання соціальних послуг населенню громади є Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Ефективна робота його у майбутньому залежатиме від вміння зорієнтуватися у вихрі змін, своєчасно перелаштуватися, бути конкурентоздатним.

 

26 січня у відділенні соціальної допомоги вдома ТЦСО відбулася нарада з соціальними робітниками, як обслуговують одиноких громадян сільської місцевості громади. Участь в нараді взяли заступник Лубенського міського голови Лубенської територіальної громади Ірина Харченко та  директор ТЦСО (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради Наталія Сухонос.

У процесі роботи з’ясували всі проблемні питання щодо надання соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю згідно зі змінами законодавства у соціальній сфері, що регламентують діяльність новоствореного відділення допомоги вдома. Завідувач відділення Світлана Чемерська наголосила на якісному наданні послуг догляду вдома відповідно до нових вимог сьогодення. На всі запитання, які виникали у соціальних робітників надані ґрунтовні пояснення.

Завідувач відділення

соціальної допомоги вдома №2  Світлана  ЧЕМЕРСЬКА

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови