Із урочистої реєстрації нових мешканців громади

До Міжнародного Дня захисту дітей, у приміщенні Лубенського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Лубенському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиці (м.Суми) відбулася урочиста реєстрація новонароджених – нових мешканців нашої громади – хлопчика та дівчинки.

Молодих батьків Данилка, який народився 25 травня (Артема Приступу та Ксенію Лазоренко), а також крихітної Анни, яка з’явилася на світ 27 травня (Ярослава та Маргариту Дарюг) зі щасливою подією привітали: Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба, начальник відділу ДРАЦС Тетяна Благадир, рідні подружніх пар, у родинах яких народилися діти.

Олександр Петрович та Світлана Олексіївна побажали новонародженим мешканцям яскравого, наповненого радощами, мирного дитинства. Також молодим родинам були вручені подарунки, які обов’язково знадобляться у догляді за новонародженим.

Тож життя триває, діти у нашій громаді, як і скрізь у державі, продовжують народжуватися, а отже, буде таки мир, настане на нашій землі спокій, і «…буде син, і буде мати, і будуть люди не землі».

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови