Вічна пам’ять герою!

Вічна пам’ять герою!

Війна продовжує свої страшні чорні жнива і сіє у серця людей горе й смуток, біль і тугу.

Чергова сумна звістка прийшла на Лубенщину. 4 червня, під Бахмутом загинув наш земляк, старший солдат  ДЗЮБА РУСЛАН СЕРГІЙОВИЧ.

Руслан Сергійович народився 5 січня 1977 року у м. Кременчук. Там закінчив школу й професійно-технічне училище. Мав мирну будівничу професію – електромонтажник освітлювальних приладів. Проте, природжене почуття справедливості, відповідальність і мужність не дозволили знаходитись в тилу, коли в 2014 році в Україну прийшла війна. Руслан Дзюба служив у зоні проведення антитерористичної операції. Був поранений. А коли у лютому цього року розпочалося повномасштабна збройна агресія росії, в перші ж дні став до лав добровольчого формування, а з березня - Збройних Сил України.

Герої не вмирають. Вони живуть у наших серцях і спогадах. Доземний уклін Руслану і всім, хто став на захист України й віддав своє життя за нас. Щирі співчуття рідним і близьким покійного. Його донечки, як і всі лубенці, пишатимуться героєм. Не забудемо й не пробачимо.

Вічна пам’ять і Царство Небесне!

Прощання з ДЗЮБОЮ РУСЛАНОМ СЕРГІЙОВИЧЕМ відбудеться сьогодні, 6 червня, о 17.30 - 18.00 годині (орієнтовно) біля будинку культури села Засулля.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови