Із чергового засідання виконкому

6 червня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному лише кілька питань, стосовно комунальної сфери та щодо продовження дії карантину на території Лубенської територіальної громади. Тож працювали динамічно, з урахуванням висловлених думок.

Насамперед заслухали начальника Управління житлово-комунального господарства Олександра Князєва про встановлення тарифів на надання послуг з вивезення рідких побутових відходів на території населених пунктів Лубенської територіальної громади, а далі й про стан підготовки міського пляжу та зон відпочинку біля води до літнього сезону 2022 року, що було затверджено членами виконкому.

За результатами голосування прийнято також рішення про продовження дії карантину на території Лубенської територіальної громади, про що присутніх інформував завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій Олег Міщенко. Проте, одне питання порядку денного не було погоджено, оскільки воно ще буде доопрацьовуватися.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови