До уваги внутрішньо переміщених осіб!

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Лубенської міської ради повідомляє, що 8 та 9 червня, з 9.00 до 16.00  години, за адресою вул. Мистецька, 19/2, у Лубнах будуть видаватися  харчові продукти для внутрішньо переміщених осіб, які проживають за однією адресою (від 3 і більше осіб). Вага продуктового набору - близько 20 кг.

Із собою необхідно мати довідки ВПО на всіх осіб, які проживають за однією адресою.

Коментарі  
Добрий вечір. А якщо сім'я складається з 2х людей чи можна буде об'єднатися с кимось, щоб було 3е людей і потім поділити вміст? Так вийде що по різним адресам
Вітаю, хотілося б дізнатися, чи зможу я отримати гум.допомогу, якщо нас зареєстровано не троє, а двоє - я та мій малолітній син? Чи можна буде отримати хоча б половину прод.набору?
Доброго дня. 1. Впо зареєстровані де Лубни/ОТГ? 2. Якщо люди 8, 9 не зможуть отримати чи не встигнуть, чи продовжиться видача надалі? 3. Зараз від 3-ох за однією адресою, а далі буде й для інших чи це лише для для "від 3-ох", бо зрозумійте ситуації різні: є й 7 людей за однією адресою, а є рідні люди за різними адресами бо лиш так змогли знайти де жити, та ще купа варіантів... Моя особиста думка краще роздати менше/рідше, але кожному по офіційних списках (так як на Бекетова було, вийшло ж майже без черг і негативу). І, будь ласка, пишіть розгорнутішу інфо в оголошеннях, бо так склалося, що реагуємо гостро на звуки, на світло, на недостатність інформації, на те що хотіли б прочитати/отримати але самі додумали... час такий кожному важко по своєму. В будь якому випадку, дякую за працю та допомогу хоча б для когось.
Отримати допомогу можуть ВПО, зареєстровані в Лубенській територіальній громаді. Зараз обслуговуються ті домогосподарства, де зареєстровано 3 і більше осіб. Далі продовжать видавати тим, хто мешкає удвох або один. Допомога буде видаватися, допоки є запаси продуктів (або вони будуть надходити).
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови