Про роботу інформує КП "Ритуалсервіс"

Продовжуємо знайомити мешканців з роботою комунальних підприємств, що діють на території нашої громади. Сьогодні розповідь про КП «Ритуалсервіс».

Комунальне підприємство « Ритуалсервіс», засновником якого є територіальна громада міста Лубни в особі Лубенської міської ради - є визначеною організацією, яка здійснює постійний контроль за утриманням в належному санітарному стані  міських кладовищ, прилеглої території біля пам’ятників та пам’ятних знаків, поточним ремонтом кладовищ , пам’ятників, пам’ятних знаків та меморіальних дошок, розташованих у місті.

 

Вказане підприємство розв'язує питання щодо надання населенню міста Лубни якісних послуг з утримання в належному стані міських кладовищ та пам’ятників і пам’ятних знаків розташованих у місті, організації поховання померлих, надання, передбачених необхідним мінімальним переліком окремих видів, ритуальних послуг. 

КП «Ритуалсервіс» обслуговує 7 кладовищ загальною площею 47,83 га,  два з яких закриті для поховання. Діючі кладовища розташовані по вулицях Київській, В.Сацького, Осовській майже вичерпали свій ресурс.  Розширення території кладовищ  можливе в районі с.Новаки та по вул.Гайдая. Їх впорядкування  потребує значних коштів.

КП « Ритуалсервіс» надає послуги з утримання та поточного ремонту пам’ятників, пам’ятних знаків і меморіальних дощок, яких тільки у місті розташовано 35.

Найближчим часом підприємство  планує проводити впорядкування кладовища біля с.Новаки та побудову міжсекторних доріг на ньому, проведення ремонту покрівлі на побутових приміщеннях, що знаходяться  на кладовищах по вул.Гайдая та в районі с.Новаки. А повсякчас  необхідно утримувати об’єкти благоустрою міських кладовищ в належному санітарному та естетичному стані, що охоплює поточне прибирання та очищення території кладовищ, проїздів та проходів від сміття, опалого листя, снігу, навантаження та вивезення сміття з території кладовищ вантажним автомобілем, скошування трави, видалення сухостійних та аварійних дерев, порослі та чагарників, утримання могил видатних діячів, одиноких та невідомих громадян, ремонт та фарбування огорож, споруд та об’єктів благоустрою.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови