Лубенці взяли участь в обговоренні тарифів у НКРЕКП

Сьогодні,29 січня, делегація від Лубенської громади брала участь у відкритому обговоренні проєкту Постанови НКРЕКП про внесення змін до попередньої  Постанови, якою визначався тариф на послугу з розподілу природного газу. У складі делегації були Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, його перший заступник Олег Соболєв, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Олена Цох-Карунська, представники громадськості міста.

 

За попередньою інформацією, обговорення було непростим та емоційним. Проте, змогу висловитися і навести свої аргументи мали всі. Міський голова Олександр Грицаєнко зокрема сказав: «Є сподівання, що думки лубенців були почуті  та будуть взяті до уваги при  винесенні остаточного рішення з цього питання». Звичайно, мешканці Лубенщини, які першими висловили своє обурення  з приводу надзвичайно високих тарифів на комунальні послуги, сподіваються, що відповідні державні структури дослухаються до їх аргументів і закликів. Остаточне рішення НКРЕКП прийме найближчими днями.

Коментарі  
Доброго дня! Скажiть у постi зазначено про те що рiшення буде принято найближчими днями, це коли? Та пiдкажiть чи були присутнiми на засiданнi представники обласноi адмiнiстрацii, чи висловлювали вони свою думку, чи лубенчани були у своiй боротьбi самi?
Представники Лубенської громади взяли участь у відкритих обговореннях постанови НКРЕКП (оновлено)
https://lubnyrada.gov.ua/novyny/493-predstavniki-lubenskoji-gromadi-vzyali-uchast-u-vidkritikh-obgovorennyakh-postanovi-nkrekp
Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови