Відбулося чергове засідання міждисциплінарної робочої групи у рамках співпраці з проєктом «Діємо для здоровʼя»

Як уже повідомлялося раніше, Лубенським районним осередком Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань (НІЗ) в Україні» («Діємо для здоровʼя») спільно з Лубенською міською радою та Комунальним підприємством «Комунальне некомерційне підприємство «Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» реалізується проєкт «Надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та членам громади з НІЗ та маломобільних груп».

15 червня у приміщенні виконавчого комітету відбулося чергове засідання міждисциплінарної робочої групи з питань реалізації проєкту «Надання допомоги внутрішньо переміщеним особам та членам громади з НІЗ та маломобільних груп», на якому були присутніми заступник Лубенського міського голови Ірина Харченко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі  виконавчого комітету Олена Цох-Карунська, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Ірина Курило, директор КП «КНП ЛМЦПМС» Олена Пучка, голова Лубенського районного осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України Тетяна Гордієнко та заступник директора з економічних питань КП «КНП ЛМЦПМС Олена Кваша. Крім того, до засідання робочої групи приєдналися онлайн партнер проєкту «Діємо для здоров’я» Левко Довгань, координатор з питань комунікації із зміни поведінки проєкту «Діємо для здоров’я» Марина Брага та консультант з операційних питань Лариса Хміль.

На початку засідання Ірина Харченко висловила подяку представникам проєкту «Діємо для здоровʼя» за цікаву та плідну співпрацю та надзвичайно важливі заходи проєкту, які реалізуються в громаді. Тетяна Гордієнко повідомила, що по закупівлі електронних стетоскопів відсутні пропозиції із заявленими технічними вимогами. У звʼязку з цим запропонувала винести на розгляд проєкту пропозицію щодо заміни електронних стетоскопів на закупівлю неелектронних стетоскопів виробника «Littman» у кількості 4 шт. Після обговорення вирішено замінити технічні вимоги на закупівлю обладнання та звернутись до Донора з листом про внесення змін до бюджету проєкту.

Нагадаємо, що за рахунок гранту проєкту «Діємо для здоров’я» КП «КНП ЛМЦПМС» отримає медичне обладнання та меблі, призначені для відновлення втрачених функцій організму внаслідок ускладнень неінфекційних захворювань.

Висловлюємо подяку проєкту за співпрацю та врахування нагальних потреб громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови