Розпочинається дерусифікація вулиць Лубенської громади

17 червня , під головуванням секретаря міської ради Маргарити Комарової,  відбулося засідання робочої групи щодо зміни назв урбанонімів Лубенської територіальної громади.

Робоча група, створена відповідно до Розпорядження Лубенського міського голови, має підготувати необхідні матеріали для виконання Закону України «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії Російської Федерації як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну». До її складу увійшли депутати,  історики, краєзнавці, спеціалісти у галузі містобудування та архітектури, відповідальні працівники виконавчого комітету міської ради. Наразі на засіданні робочої групи обговорили список урбанонімів, які підпадають під дію вказаного Закону України та визначили подальші шляхи його виконання

Найближчим часом на офіційному сайті міської ради буде опубліковано цей перелік і запрошено лубенців до обговорення. Наголошуємо, що будь який мешканець громади може надати свої ОБГРУНТОВАНІ пропозиції і висловити власну думку з цього приводу, надіславши їх на електронну адресу Лубенської міської ради.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови