Оперативна інформація станом на ранок 23.06.2022 р.

Розпочалася сто двадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення агресивних дій та завдання ракетних і авіаційних ударів по об’єктах інфраструктури на території України.

На території Лубенської громади ситуація на ранок 23 червня залишається стабільною та контрольованою. У звичному режимі продовжується цілодобове патрулювання населених пунктів та охорона громадського порядку й об’єктів критичної інфраструктури.

Значних аварій в мережах не зафіксовано. Підприємства та організації, об’єкти критичної інфраструктури Лубенської громади працюють за визначеним графіком. Комунальними підприємствами проводяться планові роботи.

Ворог цілить не лише по військових об’єктах, тому попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги.

Нагадуємо мешканцям громади, що з 10 травня й надалі комендантська година на території області триває з 22:00 до 05:00 ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71 432, 066 342 27 94

Слава Україні! Героям слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови