До уваги громадських та благодійних організацій!

До уваги громадських та благодійних організацій!

У зв’язку з дією в Україні воєнного стану, на виконання листів Полтавської обласної військової адміністрації, повідомляємо, що всі заходи (культурно-мистецькі та благодійні акції), що проводяться громадськими організаціями, приватними структурами та іншими органами різних форм власності повинні погоджуватися Полтавською обласною військовою адміністрацією не пізніше ніж за 10 днів до запланованої дати заходу.

Для цього необхідно направити відповідного листа, де повинні бути зазначені дата, час, назва тематичного заходу, його мета. Крім того додатково вказувати адресу найближчого укриття на випадок оголошення повітряної тривоги (за відсутності такого укриття, проведення заходу не буде погоджено). До листа необхідно також додати письмову згоду/ не заперечення запланованого заходу органом місцевого самоврядування (виконавчого комітету Лубенської міської ради).

Вказані документи необхідно направляти на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови