Чергова допомога лубенським родинам

Благодійність і милосердя стали визначальними рисами українців під час війни. У цих поняттях кожен для себе знаходить щось важливе, те, що  допоможе вижити у ці скрутні часи та наблизить нашу Перемогу. Давно відома на Лубенщині своїми добрими справами християнська Церка «Ковчег» (пастор Ігор Фень). Разом зі Службою у справах дітей та відділом сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради вони організували видачу продуктових наборів тим, хто гостро цього потребує.

Впродовж 29 та 30 червня понад 600 лубенських сімей, у яких виховуються діти-сироти, підопічні, позбавлені батьківського піклування, багатодітні сім’ї (у тому числі й багатодітні сім’ї внутрішньо переміщених осіб), сім’ї з дітьми, що опинилися у складних життєвих обставинах отримали продуктові набори, які на певний час допоможуть пережити скруту.

Такі спільні проєкти допомоги  вже стали традиційними на Лубенщині. До справи підтримки та допомоги долучаються все більше громадських організацій, релігійних общин, благодійних фондів. Разом  - до Перемоги!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови