Продовжуємо співпрацю з молодіжними організаціями

Відділ сім’ї, молоді та спорту продовжує роботу в напрямку реалізації молодіжної політики та співпраці з місцевими громадськими організаціями. Днями начальник вищезгаданого відділу Світлана Скиба провела робочу зустріч із президентом молодіжної громадської організації «Євроклуб Лубни» Вадимом Лютим, у ході якої було окреслено план роботи на поточний рік.

Соціальні служби міста давно і досить вдало співпрацюють із молодіжними організаціями Лубенщини у плані проведення різних національно- патріотичних, розважальних, спортивних заходів та реалізації нових цікавих проєктів, тренінгів, навчань для підростаючого покоління та молоді, тощо. Одними з найбільш активних у цьому плані є ПОМГО «Твій світ» (керівник Олександр Чепур) та «Євроклуб Лубни» ( президент Вадим Лютий).

Тож зустріч саме з очільником останньої організації і відбулася днями у кабінеті начальника відділу сім’ї, молоді та спорту Світлани Скиби. Упродовж обговорення було окреслено роботу з національно-патріотичного виховання дітей та молоді, які відвідують секції спортивного клубу «Євроклуб Лубни».

Як було визначено під час спілкування, протягом року з вихованцями клубу будуть проведені творчі зустрічі, квести, зустрічі  просто неба, тренувальні збори, обмін позитивним досвідом та напрацюваннями з представниками громадських організацій та спортивних клубів інших регіонів України.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови