"Все буде Польща, все буде Україна!"

Днями депутати Лубенської міської ради Лідія Різуненко та Людмила Масько відвідали місто-побратим Скерневіце (Польща). Наша громада вже давно пов’язана міцними зв’язками з країною, яка завжди була дружньою, а тепер, під час повномасштабного вторгнення росії на наші землі, саме Польща є однією з тих держав, які чи не найбільше допомагають і підтримують Україну у протистоянні окупантам. Адже окрім спільного кордону нас завжди поєднували культурні та економічно-політичні зв'язки.

Саме про це говорила наша делегація з Президентом м. Скерневіце, паном Кшиштофом Яжджиком та іншими представниками польської сторони на офіційній зустрічі. Крім того, впродовж теплого спілкування було досягнуто домовленості про надання допомоги комунальним підприємствам Лубенщини та про можливість відвідання Польщі учнями загальноосвітніх закладів громади.

Депутати міської ради Лідія Різуненко та Людмила Масько подякували Кшиштофу Яжджику  за гостинність, за прихисток земляків, які тимчасово залишили Батьківщину, розповіли про ситуацію у нашій державі через вторгнення російських окупантів, про страшні руйнування міст та масові вбивства мирного населення, про героїчний спротив українців, подякували за дієву допомогу безпосередньо мешканцям Скерневіце та його Президентові.

Своєю чергою, наші багаторічні партнери висловили щире захоплення героїзмом та патріотизмом всього українського народу, незламністю його духу й вкотре підтвердили готовність продовжувати спільні зусилля для припинення агресії російської федерації проти нашої держави та співпрацювати у визначених напрямках.

Також Лідія Різуненко вручила Яжджику Кшиштофу книгу й подяку виконавчого комітету за підтримку України, а також за надання гуманітарної допомоги, за всебічну підтримку нашого народу у його боротьбі з російською збройною агресією.

Тож польсько-українські зв’язки тривають, міцніють, надихають, вони перевірені часом та війною, а отже, як сказала Лідія Різуненко: «Все буде Польща, все буде Україна і разом ми переможемо!»

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови