Ракурс має значення: до Дня фотографа

Зупинити мить, назавжди зберегти невловимий, швидкоплинний момент навколишнього буття – цілком реально. У цьому вкотре переконались учасники творчої зустрічі колективу народної аматорської фотостудії «Софіт» Центру культури і дозвілля, що відбулася у Лубенській галереї образотворчого мистецтва з нагоди Всесвітнього дня фотографа.

         Зі щирими словами привітань до митців звернулася заступник Лубенського міського голови Ірина Харченко, аби засвідчити особливу гордість і повагу до їхнього таланту та перейнятися неповторною енергетикою творчості.

До привітань приєдналася і заступник начальника Управління культури і мистецтв Оксана Радченко. Вона зауважила, що сучасна фотографія, безсумнівно, найбільш яскрава епоха фотомистецтва, а в умовах сучасних технічних можливостей цей вид мистецтва цікавий і пересічним глядачам, і арт - колекціонерам.

Усім присутнім цінителям фотомистецтва було запропоновано долучитися до побажань відзначивши роботи улюблених фотографів за допомогою стікерів з мотивувальними написами та книги відгуків.

Сьогодні фотостудія «Софіт» має неабиякий авторитет у сфері фотомистецтва не лише на Полтавщині. Тож усі тепло згадували її засновників та натхненників, місцевих фотографів, серед яких, звісно, Володимир Білоус, Юрій Зелінський, та інші, хто доклав зусиль до розвитку колективу.

Естафету від них прийняв і з честю несе сьогоднішній керівник народної аматорської фотостудії «Софіт» молодий та креативний Павло Парубочий, який за короткий проміжок часу проявив себе як умілий менеджер, по-новому налаштувавши роботу колективу. Віддати належне творчості й організаторським здібностям Павла та привітати з днем народження його та учасницю студії Юлію Діденко прибула заступник директора Центру культури і дозвілля Наталія Ляшенко. Сам Павло теж привітав колег-фотографів, побажав ще більше вдалих кадрів і ракурсів та поділився ідеями і творчими планами на майбутнє.

Студія постійно поповнюється новими творчими особистостями, на даний час до складу фотостудії входять 31 учасник, серед яких чимало молоді та студентів. У колективі присутня своя особлива атмосфера, кожне фото - це емоція, це окрема історія, окремий елемент світу.

Присутні мали змогу оцінити рівень майстерності Лубенських фотографів, їхній креатив та нестандартний погляд на навколишній світ, оглянувши експозицію виставки.

Виставка діятиме до 8 серпня, тож запрошуємо доєднатися до тих, хто бачив. Не пожалкуєте!

#всесвітнійденьфотографа #деньфотографа

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови