Інформація щодо випилювання дерев поблизу "Водокачки"

Нещодавно в мережі Інтернет з’явилася інформація щодо незаконної вирубки дерев вздовж вулиці Короленка поблизу зони відпочинку «Водокачка». Надаємо офіційне роз’яснення з цього приводу.

 

У серпні 2020 року до міської ради надійшло звернення від Лубенської філії Полтаваобленерго, у якому підприємство просить надати дозвіл на видалення дерев в охоронній зоні електромереж, зокрема й поблизу ПЛ-10кВ, що проходить по вулиці Короленка. За оперативною інформацією Лубенської філії Полтаваобленерго саме тут була найбільша у 2020 році кількість відключень через падіння дерев та гілок на проводи.

Вказану у зверненні ділянку обстежила відповідна комісія, склали акт обстеження та 30 вересня 2020 року надали ордер на видалення зелених насаджень. Роботи з випилювання проводилися поступово.

Проте, на початку 2021 року надійшли повідомлення, що невідомі особи проводять у цьому районі несанкціоноване випилювання дерев. Тому виконавчий комітет негайно звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів. У Лубенському ВП ГУНП заява зареєстрована 27 січня.

Наразі чекаємо відповіді на заяви. Філія Полтаваобленерго припинила роботи до з’ясування обставин.

Копії документів додаємо.Про всі нові обставини справи будемо повідомляти негайно.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови