Залучаймо молодь до суспільних перетворень!

 Нещодавно начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Світлана Скиба зустрілася з лідером молодіжної громадської організації «Твій світ» Олександром Чепуром. Під час зустрічі було обговорено питання про залучення молоді до суспільних перетворень.

 

Розповідаючи про реалізацію різних просвітницьких проєктів на Лубенщині, Олександр Сергійович окреслив деякі напрямки роботи, до яких планується активно залучати молодь громади. Нині суспільство отримує нові виклики та потреби соціального характеру, якраз саме у цій сфері відкривається необмежений простір діяльності та самореалізації для нашої молоді, вважає Олександр Чепур.

Обговорюючи конкретні напрямки та теми разом з начальником відділу сім’ї, молоді та спорту, визначилися з наступними, а саме: як ефективніше залучати молодь до суспільних перетворень, хто такі агенти змін у молодіжному середовищі і як збільшити їх кількість у громаді, які існують сьогодні механізми активізації роботи молодіжних рад та молодіжних центрів і те, як #COVID19 вплинув на молодь та молодіжну роботу та інші питання.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови