Відбулися звітні збори ЛМГОІ "Ветерани Чорнобиля"

3 лютого відбулися звітні збори Лубенської міської громадської організації інвалідів "Ветерани Чорнобиля". На зборах були присутні 18 членів організації та Правління, .Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, начальник управління соціального захисту населення Віктор Щербак. Також були запрошені керівники чорнобильських організацій м.Миргород - Володимир Тарануха і з м.Хорол - Олександр Гуляєв.

Через карантинні обмеження збори проводилися з невеликою кількістю людей.

 Відкривала збори головуюча Тетяна Дем’янчук і оскільки голова організації Віктор Собко був відсутнім, то звіт про проведену роботу зачитала його заступник Лариса Погребняк. Зокрема Лариса Миколаївна надала вичерпну інформацію про роботу самого Правління ЛМГОІ "Ветерани Чорнобиля".

Крім того, свої звіти зачитали скарбник організації Іван Сирісько і голова ревізійної комісії Олексій Міщенко. Всі звіти присутніми членами організації були оцінені на "відмінно".

Упродовж зборів затвердили план роботи та основні напрямки діяльності організації на 2021 рік. Також було погоджено розміри добровільних внесків та видатків на підтримку членів організації у скрутній ситуації та дату закінчення прийому добровільних внесків, обговорено й інші питання.

Кожному присутньому було надано можливість для виступу чи висловлення власної думки.

Досить високо оцінив роботу організації у своєму виступі Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко, який подякував усім членам за активність, побажавши їм терпіння і міцного здоров'я.

Керівництво Лубенської міської громадської організації інвалідів "Ветерани Чорнобиля" висловлює вдячність усім за участь, за роботу та за підтримку.

.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови