Фахівці соціальних служб обговорювали питання профілактики насильства у сім’ї

2 лютого фахівцем Лубенського міського центру соціальних служб Світланою Іванченко спільно з працівниками міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Полтавській області було проведено захід для підоблікових відділу пробації «Профілактика та запобігання домашнього насильства».

 Актуальність теми домашнього насильства була обумовлена тим, що саме сім’я є найважливішим соціальним інститутом, носієм «соціальної спадкоємності» та цілою системою зв’язків: шлюбних і родинних, господарських і правових, етичних і психологічних. Тому заходи та дії щодо запобігання та протидії домашньому насильству порушені на законодавчому рівні та знаходяться на особливому контролі громадськості.

У ході проведення заходу присутнім було роз’яснено, що саме вважається насильством та на прикладі тематичного відеоролика «Розірви коло насильства» наочно продемонстровано форми та прояви, які воно може мати.

Маємо надію, що кожен, хто був присутній на заході зробив для себе певні висновки, стане уважнішим та добрішим до своїх близьких і рідних.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови