"Течія натхнення" Ігоря Рудя

17 серпня у Лубенській галереї мистецтв відкрилася персональна виставка «Течія натхнення» члена Національної спілки художників України, художника-реаліста Ігоря Рудя, який працює у техніці олійного живопису. Неймовірно реалістичні пейзажі, чуттєві портрети, соковиті натюрморти ваблять око, заворожують, чарують.

Проникнутися особливою атмосферою відтінків та барв прибула секретар міської ради Маргарита Комарова, яка привітала художника з відкриттям виставки, побажала йому натхнення та багато нових ідей для творчості. До неї приєдналася керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юлія Білокінь. Не оминули своєю увагою подію і колеги-художники, від імені яких виступив член Національної спілки художників України Володимир Мірошниченко. 

Ведуча заходу, науковий співробітник Лубенського краєзнавчого музею ім.Г.Стеллецького Лідія Різуненко звернула особливу увагу присутніх на полотно із зображенням воїна, яке особливо виділялося з-поміж інших, увірвавшись у життєрадісні яскраві картини, ніби війна увірвалася у наше мирне життя.

Полотна Ігоря Рудя постійно експонуються на Міжнародних та Всеукраїнських виставках. Багато картин зберігаються в приватних колекціях Києва, Лондона, Кракова, навіть Делі. Після перерви художник відновив свою творчість з 2015 року. І з того часу явив світу більше десяти прекрасних полотен. Автор постійно пробує себе в новому амплуа, експериментує, пише мастихіном, пензлем, декоративні елементи картин створює навіть за допомогою леза! Адже як життя, так і творчість не можуть стояти на місці, головне – це поступ, рух уперед.

Щире захоплення та вдячність усіх присутніх висловила виконувач обов’язків директора Лубенського краєзнавчого музею імені Гната Стеллецького Наталія Циганок, побажала Ігорю Віталійовичу творчих злетів та запропонувала відвідувачам оглянути експозицію виставки під чаруючі звуки саксофону, що дарував талановитий саксофоніст Валерій Рябцев.

Якщо з якихось причин Ви пропустили цю непересічну мистецьку подію, маєте нагоду надолужити, адже виставка робіт Ігоря Рудя буде тривати близько 25 днів. Тож, запрошуємо до галереї мистецтв Лубенського краєзнавчого музею.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови